Bucket List – Haavelista

Sattumalta yritykseni löytää termille Bucket List suomenkielistä sanaa on osoittautunut hyvin suosituksi jutuksi blogissani, ja äskettäinkin mainitsin siitä uudelleen törmätessäni aiheeseen toisessakin blogissa. Tänään Rauta-Reetta kääntää sen haavelistaksi:

Bucket list

4 kommenttia artikkeliin ”Bucket List – Haavelista

  1. Kiva lista! Kohdat 3,4 ja 5 matkailun tiimoilta on jo tullut taklattua.
    Espanjaakin opiskelimme valmisteluna Etelä-Amerikkaan, mutta kieltämättä se on sittemmin jo rapistunut kun ei ole tullut vastaan kovin paljoa käyttötilanteita sitten kuitenkaan. 9:ssä asutaan 🙂 10:iä olen tässä työstänyt, mutta se on vaikea!
    Extremelajit taitavat meidän osalta olla jo ohi – mutta onnea Sinun tavoitteillesi! Hyvä, että aloitat ajoissa.

  2. Lievää kateuttasi vähentääksesi, niin jos rehellisiä ollaan, niin kyllä tuo merinäköala meillä on hiukan sellainen ”rajoitettu”, eli sopivasti jostain ikkunoista merenlahden näkee, mutta ei tämä ihan sellainen suoraan rannalla, isoilla merelle avautuvilla ikkunoilla talo ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.