Ystäviä ja töitä

Syksyn pimenevät illat on hyvä aika tavata ystäviä ja kerrata vaikka kesän kuulumisia.
Keskiviikkoiltana tapasin Ilonan, Pirjon ja Marjatan, joiden kanssa olemme pitäneet yhtä tavattuamme silloisessa työpaikassamme Orionilla 80-luvulla ja perjantaina puimme punaviinin voimalla ajan ilmiöiden muuttumista Anchan, Eijan ja Heidin kanssa sitten yhteisten opintojen TKK:lla 70-luvun lopulla.
Viikonlopun täyttivätkin sitten syyslomalaiset Satu, Anssi ja Petra Turusta – nuoria ystäviä sanotaan nyt sitten vaikka 90-luvulta!

Töiden puolesta viimeksi kuluneisiin viikkoihin on mahtunut SAPin rahoitusmodulin opettamista yhden peruskurssin verran ja SAPin pakettiratkaisun päivitysprojektiin osallistumista taloushallinnon osalta. Projektin vetovastuu on Norjassa, osan täistä voi tehdä etänä Suomessa, mutta osa tehään fyysisesti yhdessä Nizzassa marraskuun alussa – ehkei niinkään huono ajankohta viettää viikko Etelä-Ranskassa!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: