Harrastuksia?!

Askartelua

Työvuoden viimeiset viikot tuntuvat kiireisiltä, kalenteri on täynnä ja dead-linet painavat päälle kuten aina ennen lomia! Niin, että yhteenveto siitä, että mitä muuta kuin töitä olemme kuluneena vuonna ehtineet, tuntuu lähes absurdilta, mutta onhan sitä kaikenlaista kuitenkin tehty.
Syksyllä Pirkko panosti aika paljon Hankenin Portfolio Management kurssiin. Lasse taas mm. näiden kotisivujen tekniikkaan. Kesällä tietysti purjehdimme (katso purjehduslinkit sivun oikeassa laidassa!), yksin ja yhdessä Pirkon veljen, Eeron, kanssa.
Liikkumaan yritämme ehtiä ympäri vuoden, vuodenajasta riippuen hölkkää, pyöräilyä tai kun on märkää, kylmää tai pimeää, niin kuntosaliharjoittelua.
Ja loppujen lopuksi, aika monta kirjaakin sitä vuoden mittaan kuitenkin ehtii lukemaan, merellä, muilla matkoilla ja joskus kotonakin!
Jos joku kaipaa vielä kirjavinkkejä pukinkonttia varten, niin Pirkon suosikkeja kuluneelta vuodelta: Dan Brown(muutkin kirjat kuin Da Vinci Code), Maeve Binchy, ja tietysti Juba(Viivi ja Wagner)! Yksittäisinä kirjoina voisi mainita Merete Mazzarellan Marraskuun yllättävä tulevaisuudenkuvaus ja Johan Schmidtin Tästä pelistä pois.