Joulukirje

Perinteisen joulukirjeen tilalle tarjoamme tänä vuonna sukulaisillemme, ystävillemme, työtovereillemme, tuttavillemme … vihjeen lukea aikaisemmin joulukirjeessämme olleen vuosiyhteenvedon täältä – löydät “joulukirjesisällön” joulukuun alkupuolen jutuista, mutta olet toki tervetullut selaamaan myös juttuja kauemmas taaksepäin.
Vielä vanhempia juttuja, kuin mitä pääsivulle mahtuu, löydät halutessasi sivun oikeasta laidasta kohdan Aikaisemmat -alta.

Kynttilat

Kunkin jutun lopussa on kohta Comments – joka englanninkielisen nimensä mukaisesti mahdollistaa kommenttien kirjoittamisen. Aivan erityisesti, jos saamme pyytää, ole ystävällinen ja jätä joulutervehdyksesi (tai muu kommentti) tähän juttuun – olisi mukava tietää missä määrin joulukirjeemme tässä muodossa on lukijansa tavoittanut. Ja toki – jos et perinteisiin joulutervehdyksiin ole koskaan uskonut, niin tässä Sinulle kevyt tapa lähettää meille “joulukortti” 😉

P.S. Tänä vuonna vietämme ihan kotijoulun ja välipäivät olemme töissä. Ehkä sitten aikaisintaan loppiaiseen voisi kehitellä taas jotain …

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja

3 kommenttia

 • Hei ja kiitos jouluterveisistä. Täälläpäin tehdään ihan päinvastoin kuin te: kaikki välipäivät kotona aina tammikuun kymmenenteen asti. (Gurli tietysti on töissä kuten aina).
  Huomaa uusi mail-osoite!
  Terv
  Yrjö

 • Kiitokset joulutervehdyksestä, tämä onkin kätevä tapa lähettää juolutervehdys myös teille päin, kun minulta jäi taas lähettämättä omani joten toivotan teille rauhallista Joulua ja onnellista Uutta Vuotta
  toivoo Jaakko

 • Kiitokset jouluviestistä. Luen sitä näin joulun jälkeen, kun jotenkin tuo aika huiskahti ja selkäkipu vei joulun alla ylimääräisen energian. Toivoin joulupukilta selän suortumista ja toive toteutui.

  Teidän kotisivuilla voi viettää aikaa tosi mukavasti.

  Oikein leppoisaa ja vaihtelevaa vuotta 2005 teille!

  toivottaa Ulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.