Perjantaina Oslo, lauantaina Turku …

Loppuviikolla Pirkko kävi työmatkalla Oslossa – tosin 2 päivän työmatkalla ehtii näkemän vaan SAPin toimiston ja hotellin. Illallisen sentään nautimme ravintola Louisessa Oslon uudella Fishermen’s wharf -tyyppisellä Aker Bryggen alueella.
Viikonlopun vietimme pitkästä aikaa Turussa “kesämökillämme”, joka oltuaan viimeisen 1,5 vuotta vuokralla, vapautui taas omaan käyttöömme – näiltä näkymin ehkä elokuulle asti. Lauantai meni hiukan paikkoja järjestellessä ja Turun keskustassa kevyesti shoppaillen, sunnuntai-aamuna tarkistin paikkoja aamulenkillä jokirannassa “maksimaalisesti” ylittäen joen ylhäällä junasiltaa pitkin ja alhaalla Föriä käyttäen. Turkulainen maamerkki liikennöi kevyestä jäästä huolimatta – ja sula lue joessa oli kerännyt kaikki Turun alueen sorsat sen vierelle! Kävimme myös Petran kanssa pikaisesti – sikäli kun se nyt on mahdollista 😉 – Turun Linnassa – täytyyhän Linnankadulla asuvan tytön tuntea Linna!

Fori

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja
, , ,