Kevään 2005 ensimmäinen purjehdus

16. huhtikuuta Airistolla oli vielä todella hyvin tilaa testata uutta genaakkeriamme Artina 33 -veneellämme. 80 neliömetriä purjepinta-alaa herättää äkkiseltään ihan kunnioitusta, mutta tuntui se tarvittaessa tulevan nopeasti alas sukan avulla.
genaakkeri2
Aikainen kevään avaus on täysin kimppaveneemme toisen osapuolen Eeron ansiota – hän vietti kaksi edellistä viikonloppua veneellä, pesi ja vahasi sen ja vielä roudasi veneelle purjeet, patjat ja kaiken muun kesällä tarpeellisen. Olisikohan juuri uusi genaakkeri – lämpimän kevään ohella – motivoinut Eeroa 😉 aikaiseen aloitukseen.
Lähiviikkoina veneelle asennetaan vielä uusi karttaplotteri ja sitten kaikki onkin valmiina kesää varten.
Kevään ensimmäiset viikonloppuretket suuntautunevat TPS:n saaritukikohtien talkoisiin Pyytinkarille vappuna ja Svinöhön helatorstaiviikonloppuna.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.