2 x 20 parasta paikkaa

Nelosella televisiossa on tänä kesänä tarjolla matkailuohjelma 20 parasta paikkaa. Sen käyttämien matkailutoimittajien listat parhaista kaupungeista ja saarista ovat:

Kaupungit :
(1) Barcelona, New York, Pariisi, Rio de Janeiro, Rooma, Sydney, Dublin, Cape Town, Istanbul, Tukholma, (11) Amsterdam, Berlin, New Orleans, Mexico City, Lissabon, Santiago de Chile, Copenhagen, Reykjavik, Delhi, Tokio
… and runner-ups: Hong Kong, Praha, San Francisco

Saaret:
(1) Kuuba, Sri Lanka, Sansibar, Mauritius, Manhattan, Sicilia, Bali, Seychellit, Hong Kong, St. Lucia, (11) St. Barths, Malediivit, Mallorca, Santorini, Malta, Singapore, Antigua, Bermuda, Martinique, Tenerifa

… mutta tänä kesänä ei (enää) ole suunnitelmissa käydä katsomassa joitakin näiltä listoilta vielä “bongaamattomia” kohteita – Suomenlahti, Saaristomeri, Tallinna ja Turku sopivat paremmin kesälomaan 🙂

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.