Haukilahti – Tallinna – …

S/Y Meriharakka Piritassa

Leppeitä tuulia ja helteitä. Aloitimme purjehtimalla lauantaina Tallinnaan. Meidän osaltamme lähtö oli tällä kertaa poikkeuksellisesti ihan kotisatamasta Iirislahdesta (Eero oli purjehtinut alkuviikosta Turusta Iirislahteen). Suomenlahden ylitys sujui rauhallisesti – Helsingin Matalallakin oli tuulesta melkein pulaa. Ja Piritassa oli täyttä – mutta Eerolla on loistava vainu löytää aina vielä yksi paikka. Sunnuntaina katsastimme Raatihuoneen torin tienoita “tavallisina” turisteina. Sunnuntain ja maanantain vastainen yö kului merella välillä Tallinna-Hanko (80 mpk). Hangosta jatkoimme tänään Vänön saarelle.

Pirkko & Lasse & Eero

P.S. Lomalistan kohdista “kasassa” jo seuraavat: luettu 2 kirjaa ja muutama Aku Ankka. Purjehdittu, Tallinna-Hanko väli 18 tuntia. Syöty hyvin – Hangossa, ravintola Makasiinissa. Uitu (Vänössä).

Artikkelin avainsanoja