Marholmsören

MerikartallaKarttaplotterilla

Marholmsören Iniössä on pursiseuran saarista kaukaisin – ja siksi suunnitelmamme vierailla sielläkin joskus on siirtynyt kesästä kesään. Osittain retkemme sinne on myös jäänyt toteutumatta, kun Mainingissa olevat lähestymisohjeet tuntuivat turhan haasteellisilta. Mutta tänä kesänä retki lopulta toteutui – runsaat 20 mailia ja 5 tuntia Pyytinkarilta (vastatuuleen luovien) ja rantauduimme Marholmsöreniin. Paikan löytämiseen lisävarmuutta toi tänä kesänä veneeseemme hankittu karttaplotteri.

Saari on kaunis ja kallioinen. Monessa kohdin kallioilla kasvaa saariston tapaan kalliota myöten katajaa. Saunakin löytyi ja saunalaituri on kivasti toisella puolella kuin venelaituri. Saunapuita saarella on tällä hetkellä niukasti – ainakin Svinön puutilanteeseen verrattuna :-)

Artikkelin avainsanoja