Kesän kirjat

CircleofFriends
Kuten suunnitelmissa oli, niin lomalla tuli luettua. Enimmäkseen kevyttä. Muutama Danielle Steel (Sunset in St. Tropez, The Dating Game) – pari näitä vuodessa menee helteessä :-). Maeve Binchyn Circle of Friends – teki taas vähän mieli lähteä Dubliniin. Tom Stonen The Summer of My Greek Taverna sijoittui Patmokselle, jossa kävimme viime keväänä – mutta ajatus ravintolan pitämisestä siellä tuntui minusta juuri niin ufolta miksi se kirjassakin lopulta osoittautui! Muuten Patmoksella varmaan voisi vaikka kuvitellakin oleilevansa …
Erkki Toivasen Kahden puolen kanaalin oli pettymys, liikaa historiaa, liikaa poliittisia pohdintoja – liian vakava lomalukemiseksi.
TPS:n Pyytinkarin “kirjastosta” lainasin vielä vanhan thrillerin Mayday (Thomas Block) ja oli se ainakin sen verran sujuva juttu, että sen luki lähes yhteen menoon (kirja löytynee taas Pyytinkarilta, ellei se ole jollain muulla taas lainassa).

P.S. Jos vielä lomien jälkeenkin ehdit lukea ja luet melko sujuvasti englanninkielistä tekstiä, niin minulla on ylimääräinen kappale Sophie Kinsellan kirjasta Confessions of a Shopaholic
(a.k.a The Secret Dreamworld of a Shopaholic). Jos haluat sen omaksesi, niin lähetä nimesi ja osoitteesi, niin saatat saada kirjan itsellesi.