Ilta ja aamu Airistolla

Syksyn viimeisen purjehdusretken teimme Petran ja Jassun (2x10v) kanssa Airistolle 10-11.9. Vasta nyt katsastimme sinne kesällä tulleen saunakylän (saunaslummin ?!). Tytöt pelasivat minigolfia ja keräsivät useimmat seudulla oleilleet meduusat ämpäriin. Illalla grillasimme rannassa makkaraa ja vaahtokarkkeja (ja jo sitä ennen tytöt lämmittivät, oma-aloitteisesti, muutaman kebabin sähkölämmittimellä!). Myös Satu ja Anssi tekivät Anssin pyörällä iltaretken Airistolle. Ja illan lopuksi saimme kymmenvuotiaat lopullisesti väsymään DVD-leffalla Miss FBI … Sunnuntaina tuuli ei oikein riittänyt purjehtimiseen, mutta saivatpahan sitten nuoret kipparinalut harjoitella lähes tyynellä merellä otteitaan 🙂

Lisäkuviin (ja näihin kuviin isompana) pääset napauttamalla jotain ylläolevaa kuvaa.

Artikkelin avainsanoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.