“Huovutuskurssilla” syyslomalla

10-vuotiaat kaverukset Petra ja Jassu viettivät osan syyslomastaan Iirislahdessa. Ohjelma Iirislahdessa rakentui muutamasta retkestä lähiseutujen ostoskeskuksiin, muutamasta elokuvasta, yksi ihan elokuvateatterissa (Kanin kirous) – loput (kauhuelokuvat :-)) kotona turvallisessa aikuisseurassa katsottuna – ja huovuttamisesta!

Pirkon muutama viikko sitten käymän huovutuskurssin jäljiltä oli jäänyt sievoinen kasa villoja, Ikeasta löytyi bambuverho ja loput tarvikkeet: suojamuovit, pyyheliinat, mäntysuopa, hyttysverkko ja muovipullot ja -mukit löytyivät kotoa. Lauantaina kävimme vielä Askarellissa täydentämässä villavarastoja ja ostamassa huovutusneuloja ja styroxaihioita. Ja niin tytöt sitten oppivat huovuttamista laidasta laitaan, ja tuloksena syntyi huopanauhoja, tasotöitä, jopa pieniä tonttulakkeja, ja neulaamalla tehtyjä koristeita jouluksi ja pääsiäiseksi!

Huovutustöitä

Lisää tyttöjen töitä näet klikkaamalla jotain ylläolevista kuvista tai tästä!

Askarellissa myytävien villojen väreihin tai koostumukseen tytöt eivät olleet tyytyväisiä – Pirkon huovutuskurssin yhteydessä hankkimien Pirtin kehräämön villat olivat paljon mieluisampia!

Artikkelin avainsanoja
,

1 Comment

 • Hei Pirkko,
  uusi villitys tuo huovutus ja olet sen jo napannut! Kaikkeen sinulla riittää mielenkiinto ja energia, upeata.
  Terveisiä Panamasta, jossa ei tule mieleen huovutus, tuntuisi liian talviselta tänne tropiikin lämpöön!
  ClaroCOM:in Internet Cafe:ssa WiFi:ä käyttämässä omalla läppärillä, hieno palvelu!
  Terveisin,
  Hilkka

Comments are closed.