Hamsteri Sellossa

Espoon EEMAIL-lehdestä (07/2005) :
Sellohamsteri
“Leppävaaran eläinkaupasta löytyy nimetön hamsteri. Sen edellinen omistaja uhkasi päästää eläimen vapaaksi, ellei sitä oteta kauppaan. Yli vuoden ikäiselle hamsteripojalle ei ole vielä löytynyt ottajaa. Tästä itsestään kyllä olisi ottajaksi. Niin innokkaasti se pyrkii viereisen lasikaapin neitomarsun suosioon. Rakkaus on polttavaa myös suuren kauppakeskuksen pienelle hamsterille.”
P.S. Hamsteri on sittemmin jo löytänyt uuden kodin.
Ks. tarkemmin kommenteista.

1 Comment

  • EEMAIL Marraskuu 2005:
    “Hamsteri on nyt löytänyt uuden kodin: Kasperista huolehtii eläinkaupassa työharjoittelussa ollut tyttö, joka ihastui sosiaaliseen hamsteriherran. Kasperin päivät kuluvat nukkuen, öisin on aikaa juoksupyöräilyyn. Uusi omistaja ei usko Kasperin kaipaavan eläinpuotiin jäänyttä tyttömarsua, onhan sillä nyt kavereinaan Tappi- ja Nappi-gerbiilit.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.