Ystäviä ja sukulaisia

Tiian huovuttama syd�n Kun ydinperhe koostuu “vaan” kahdesta aikuisesta (ja hamsterista) on hyvä omata ystäviä ja sukulaisia ettei elämä 28 avioliittovuoden jälkeen käy tylsäksi …
Neljästä kummilapsestamme vanhin ei ole enää lapsi, vaan nuori aikuinen, joka juuri osti tyttöystävänsä kanssa asunnon Lauttasaaresta. Seuraava, Jussi, sai tänä vuonna ajokortin. Satu etsii vielä paikkaansa peruskoulun jälkeen – mutta kohta saavutettava 17-vuoden ikä lupaa hyvää ainakin mallintöille (eikös neito ole 17-vuotiaana kauneimmillaan). Petra, kohta 11v, siirtynee näihin aikoihin Bratzeistä vaatteiden ja meikkien maailmaan.
Pirkon veljentytär Tiia puurtaa lukiossa vielä runsaan vuoden – mutta ajokortin Tiiakin sai jo syksyllä. Pirkon veljeä taas tapaamme purjehdusharrastuksen myötä tiiviisti erityisesti kesäisin. Eeron saari-isännyys Turun Pursiseurassa on myös vienyt meitä aikaisempaa enemmän mukaan seuran tukikohtiin ja tapahtumiin ja niissähän elämää ja mukavia ihmisiä riittää!
Pirkon ystäväpiirissä on vuoden mittaan jääty pois työelämästä, juhlittu pyöreitä vuosia, vaihdettu työpaikkaa, päädytty maapallon toiselle puolelle – ja aina välillä palattu taas yhteen. Elämä työelämän jälkeenkin tuntuu houkuttelevalta – toisaalta viisikymppisillä tuntuu olevan nyky-Suomessa kiitettävästi kysyntää työelämässäkin. Vanhimmat ystävät ovat pysyneet kuvioissa mukana lapsuudesta ja koulu- ja opiskeluajoilta. Sittemmin lähes jokaisesta työpaikasta on jäänyt mukaan muutama läheisempi ihminen. SASin myötä ystävystyin nuoren liettualaisen Liudvikan kanssa – paitsi SAS Credit Risk Management myös kiinnostus jyrsijöihin saattoi meidät yhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.