Töitä ja harrastuksia

“Isompien”, kotiympyröistä pois suuntautuvien harrastusten (matkailu, purjehdus, ystävät) yritämme mahduttaa arkeen kohtuullisessa määrin kuntoilua (lenkkeily, pyäräily, kuntosali) ja kulttuuria.
Kulttuuri tosin kuluneena vuonna on melkein kutistunut elokuviin, kirjoihin ja muutamaan taidenäyttelyyn. Uusista elokuvista parhaita olivat mielestäni Hotel Rwanda, Så som i himmelen, The Notebook – ja itse asiassa Spanglishkin oli ihan mukava.
DVD-boxeista Pokka pitää -sarja jaksoi viehättää ties monettako kertaa nähtynä. (Lasse väittää, että minulla olisi jotain yhteneväisyyksiä Hyachinthin kanssa, mutta ei ole tosi!)

Per Anders Fogelstr�m
Kirjoja tuli luettua vähemmän, mutta ehkä kuitenkin n. kirja viikossa, matkoilla enemmän, kotona vähemmän. Sophie Kinsella ON hauska! Robin Cookilta tuli tänä vuonna Marker, Michael Crichtonin seuraavaa saan vielä odottaa …The Matka innosti oikeasti ajattelemaan, että jos vaikka joskus … ja tänä vuonna sain käsiini myös vanhan ruotsalaisen suosikkini Per Anders Fogelströmin kirjasarjan Upptäckarna, Revoltörerna, Erövrarna ja Besittarna vuosilta 1972-1977 ja luin ne melkein yhteen menoon.
Lasse panostaa kirjojen lukemisen sijaan mm. näiden sivujen tekniseen toteutukseen – ja muutenkin kaikkeen uuteen tietokonemaailmassa. Jos ei muuta tekemistä ole, niin aina voi vaikka mesettää …

Ai niin, otsikossa oli sana töitäkin – vuosi on mennyt pankkien vakavaraisuusuudistuksen parissa Samlinkissä ja OPK:lla (ja tullee menemään vielä seuraavakin).

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: