Jouluperinteitä


Kahden aikuisen (ja yhden hamsterin) joulu Iirislahdessa sujui perinteisesti.
Aattona
katsoimme, vähän turkulaisina, joulurauhan julistuksen televisiosta, söimme joulupuuroa ja kävimme räntäsateessa haudoilla Hietaniemessä ja Maunulassa, sukuloimme muutaman jouluglögin verran ja söimme joulukinkkua.
Joulupäivänä
ehdin lukea kokonaisen kirjan (Sophie Kinsella: The Undomestic Goddess, ihan hervoton, suosittelen lämpimästi!) ja katsoa yhden leffan (Meri sisälläni, itse asiassa vähän turhan synkkä aihe jouluun). Tapaninpäivänä kävimme Heidin ja Juhan perinteisillä jouluglögeillä, jotka kuulemma tänä vuonna järjestettiin 24. kerran! Ehdin myös lukea vielä toisenkin kirjan (What your clothes say about you) ja katsomaan DVD:ltä muutaman jakson vanhaa Taistelupari -sarjaa!
Inventoin myös DVD-varastoani ja päätin luopua osasta ja naputtelin ne nettiin myyntiin – tsekkaa, jos vaikka kiinnostuisit jostain! (Huomaa, jos haluat tehdä tarjouksen, tarvitset huuto.netin käyttäjätunnuksen.)
Tänään alkoi sitten arki – onneksi moni on kuitenkin vielä poissa, joten tahti niin liikenteessä kuin töissä oli hiukan normaalia väljempää.

Artikkelin avainsanoja