Triffidit!

The Day of the Triffids on englantilaisen tieteiskirjailijan John Wyndhamin tarina maailmasta, jonka melkein onnistumme tuhoamaan ja kuvaus muutaman jäljelle jääneen ihmisen taistelusta uuden alun haasteissa.
Kirjan (1951) perusteella on tehty radiokuunnelma (1960), elokuva (1962) ja televisiosarja (BBC, 1981).
Katsoimme innokkaina sarjan 80-luvun alussa ja sittemmin videoiden ja DVDeiden aikaan olen harmitellut, ettei sitä silloin saanut talteen ja ajoittain olen tehnyt netissä kevyitä hakujakin sarjan perään – tuloksetta. Kunnes pari viikkoa sitten löysin sen – BBC:n sarjan DVD:llä (play.com). Katsoin sen viime viikonloppuna lähes yhteen menoon – ja oli se mielestäni edelleen hyvä!

BBC:n sarjaSarjan avauskuvaTriffidi itse

(Jos olet kiinnostunut, voin harkita DVD:n lainaamista ystäville – mutta tätä DVDtä en myy!)