Kevään vaatehankintoja

Gudrun SjödeniäGudrun Sjödeniä tämäkin

Joitakin vuosia sitten tutustuin silloisen työpaikkani kautta “pukeutumisneuvoja” Jutta Väissiin. Hän esitteli meille ajatuksiaan pukeutumisesta iltapäivän mittaisessa tilaisuudessa ja – vaikkakin samantyyppisiä asioita toki on tarjolla monesta muustakin lähteestä – niin hän pystyi hyvin kiteyttämään ja yksinkertaistamaan asioita. Esimerkiksi, että kauppoihin kannattaa mennä oikeaan aikaan. Maaliskuussa kannattaa hankkia kevätkauden työ- ja päällysvaatteet ja huhtikuun lopulla juhlavaatteetkin. Toukokuussa on sitten lomavaatteiden vuoro. Vaikka maaliskuussa sataisi räntää ja toukokuussa oikeasti vielä tarvitsisi talvitakkia …

Omalta osaltani olen tänä keväänä täydentänyt hiukan Ril’sin jakku/housupuku varastoani, ostanut muutaman lisäosan Linnonmaa -kokoelmaani ja täydentänyt neulevarastoani muutaman muun suosikkimerkkini kevään tarjonnalla (Repeat, BON’A PARTE, Gudrun Sjöden). Tukholman reissulta matkaan tarttui myös muutama perustoppi ja valkoiset loaferit. Kuntosalin naistenlehtien lukemisen  innoittamana hairahduin jopa O.I.S.in mustavalkoiseen kellohelmaiseen hameeseen – saa sitten nähdä miten sen kanssa käy! Muutama uusi treenivaatekin tuli hankittua pari viikkoa sitten, kun aviomiehen lenkkitossujen sovittaminen juoksumattotesteineen piti minut Intersportissa yllättävän pitkään.

Ja sitten vastaavasti vaatehuoneesta on lähtenyt menneiden kausien “löytöjä”, niin sukulaisille kuin UFFille …

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.