Sosiaaliset viikot :-)

Perinteisesti ennen kesälomia pitäisi saada töissä “kaikki” valmiiksi. Sen lisäksi “ennen kuin ihmiset häipyvät kesälomille” pitäisi ehtiä vielä kerran tapaamaan “kaikki”. Joten näinä viikkoina ei sitten montaa koti-iltaa kerrykään!

Alkuviikosta pidimme pienimuotoisen ex-SAP -tapaamisen (tällä kertaa vain naisille!) Töölönrannassa alkukesän herkkuja maistellen. Yksityiskohtana IT-alan vaihtuvuudesta voisi mainita, että paikalla olleista 10 naisesta nykyisin SAPilla oli enää 3 (+1 äitiyslomalainen), muut ovat viimeksi kuluneen parin vuoden sisällä vaihtaneet työpaikkaa tai muuten suuntaa elämässään.
Tänään on tarkoitus tavata ex-Orionilaisia (joista kukaan ei enää ole Orionilla) ja ensi viikolla on vuorossa Suomessa SAS/Basel -projekteissa työskentelevien konsulttien kesätapaaminen ja heti sen perään SASin kesäjuhla!

Mutta siinä välissähän ehtii vielä lauantaina nuorimman kummitytön kanssa Linnanmäelle ja vaikka sunnuntaina Kaivopuistoon!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja
, ,