Kovia tuulia

Käringsundissa pidimme tuulta keskiviikkona iltapäivään asti – 12..14 m/s lounastuulella ei tehnyt mieli lähteä Ahvenanmerelle.
Mutta iltapäivällä tuulet tyyntyivät ja jatkoimme matkaa Hamnsundetin vierassatamaan Pohjois-Ahvenanmaalla – ajoittain myötätuuleen tuulta oli jopa liian vähän! Hamnsundetista löytyi meille paikka Amoriitan kyljessä – mukavaa kun TPS:n veneitä tuntuu löytyvän satamasta kuin satamasta tähän aikaan kesästä 🙂 Amoriitta neuvoi meille myös oikoreitin suoraan Teilin yli ja jatkoimmekin sitten torstaina Lappooseen – kun lähipäiviksi on taas luvattu Saaristomerelle sen verran kovia tuulia, että edessä saattaa olla välipäivä tai kaksikin ja Pirkon ja Lassen loma lähestyy loppuaan …

P.S. Jos joku sattuu naaraamaan Hamnsundetin satamasta sinisen purjehduskengän, niin sen voi toimittaa Lasselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.