Tunnelmia Swan-regatasta Turusta

82-jalkainen Airistolla (Klikkaa kuvaa (tai tästä) nähdäksesi lisää kuvia) 

Kun Swan-regatta saadaan ensimmäisen kerran Suomeen, niin pitihän sitä käydä katsomassa. Perjantai- ja lauantai-iltana ihastelimme veneitä Turun vierasvenesatamassa ja sunnuntaina Airistolla. Turussa oli veneitä vanhimmasta koskaan rakennetusta Swanista (Tarantella) ihan uuteen 82-jalkaiseen menijään. Onneksi Airistolla tuuli sunnuntai-iltapäivällä riittävästi siihen, että myös Zingala saattoi nostaa purjeensa ja luovia (satojen muiden veneiden joukossa!) kaakkoistuulella alas Airistoa!

Turun Sanomien seuraavalla viikolla ilmestyneessä jutussa arvioitiin saattoveneitä olleen n. 300 – mukana oli siis myös S/Y Meriharakka ja Eero, Tiia, Lasse ja Pirkko.)
 

Artikkelin avainsanoja
,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.