SAS International Knowledge Management Award 2005

SASilla arvostetaan tietämystä ja tiedon jakamista. Tänä kesänä palkittiin yhdeksän henkilöä (SAS Internationalin n. 5000:sta), joista kirjoittaja sattui olemaan yksi:

Stefan Saari ja Pirkko SchildtPirkko is one of the Basel II/Credit Risk Management experts in SAS Finland PSD, who manages to act as a link between customers and international consultants. She gives valuable feedback to R&D in her area of expertise to help make our software even more competitive. Pirkko is an active member of the international Credit Risk community, which she supports with regular reports, presentations and feedback. She actively involves community members from other Nordic countries to participate in Credit Risk knowledge sharing meetings. On a local level, she also communicates with the SAS Partners to inform them on news and reach mutual benefits.

Palkintoseremoniat pidettiin SAS Institute Oy:n syksyn kickoffissa Riilahden kartanossa 17.8. ja paitsi kansainvälistäkin mainetta ja kunniaa SAS-yhteisössä palkinto käsitti myös lahjakortin hulppeaan ravintolaillalliseen.         

 

 

Artikkelin avainsanoja