Bonaire +34 astetta

RantalomaaKoralliaKukkaloistoaTuristiHyvästi Bonaire
Bonaire, matkamme ensimmäinen kohde, sijaitsee Karibian eteläosassa, lähellä Venezuelaa, kuten naapurisaaret Aruba ja Curaçao. Lähes koko saari on merellistä luonnonpuistoa ja pääosa turisteista tulleekin sinne sukeltaakseen. (Me päädyimme saarelle vain siksi, että KLM:n lento Amsterdamista QUitoon tekee sille välilaskun ja pari rantalomapäivää lomailuun ja aikaeroon tottumiseksi tuntui hyvältä ajatukselta.) Ja rantalomaa Bonaire tarjosikin, lämpöä yli 30 astetta, jopa yöllä, ja turkoosinsinistä merta. Sukeltaminen ei ole meidän lajimme, mutta teimme pienen kajakkiretken mangrovea kasvavalle lahdelle ja snorklasimme hiukan. Niin, ja Pirkko täytti 50v. Sitten jatkoimmekin jo Quitoon.

Artikkelin avainsanoja

1 Comment

 • Ihanan näköistä, täällä Suomessa sataa vettä ja on harmaa tällä hetkellä sunnuntai-aamuna lokakuun ensimmäisenä päivänä.

  Nautikkaa matkasta ja OIKEIN PALJON ONNEA 50-V.päiväsi johdosta!

  Kun viisikymmentä vuotta täytät
  niin nelikymppiseltä näytät,
  ja askel on kolmenkymmenen
  ja mieli kahdenkymmenen!

Comments are closed.