Lievää kiinnostusta “antiikkiin”

TeemaAuringonkukkaPomonaRatia
Minä, joka olen aina pitänyt selkeistä linjoista, valkoisista seinistä, Artekin ja Muuramen kalusteista – kiinnostunut vanhoista tavaroista?! Kaikkea se ikä tuo tullessaan.

Keittiöremontti innoitti myös pienimuotoiseen astioiden inventointiin ja siinä missä luovuin joistakin asioista (esimerkiksi induktioliedelle soveltumattomista kattiloista ja sinisestä, jota uudessa keittiössämme ei enää ole), niin olen täydentänyt joiltakin osin astiastoani hankkimalla lisää “vanhoja” osia siihen.
Vaikka Teema-sarjan kulhoja siltä ajalta kun ne vielä olivat pyöreitä. Tai viime kesäisen HS:n artikkelin innoittamana muutaman Pomona-sarjan purkin. Illallisella ystäväpariskunnan luona tutustuin, vasta nyt, Arabian vanhaan Auringonkukka-sarjaan ja – auringonkukkafanina – yritän ehkä hankkia sarjaa ainakin yhden vadin verran. Kirpputoreja en ole innostunut koluamaan, mutta Huuto.net tarjoaa ihan mukavat valikoimat.
Yritän myös täydentää nörttiperheeseen hyvin sopivaa Ratian (Muurla) Postscript/Drink -sarjaa hiukan – saa nähdä mitä Halutaan ostaa -ilmoitukseni Avotakka-lehdessä (2/07) lopulta tuottaa!