Ruuhkainen sunnuntai-Helsinki

Italian valoaHarmaata, loskaista sunnuntaita piristääksemme päätimme käydä taidenäyttelyssä ja sen jälkeen jossain kahvilassa. Taidenäyttelyksi valitsimme Didrichsenin Taidemuseossa meneillään olevan Elin Danielson-Gambogin Italian tuotantoa esittelevän näyttelyn ja kahvilaksi näyttelystä kävelyetäisyydellä olevan Cafe Torpanrannan Munkkiniemen rannassa. Kummassakaan ei sinänsä ollut mitään vikaa – erityisesti näyttely oli hyvä, kesäiset italialaismaisemat valoisia ja taiteilijapariskunnan rinnakkaiset teokset samoista aiheista harvinainen näkökulma taidenäyttelyissä. Mutta ihmispaljous kummassakin kohteessa yllätti – museo oli ääriään myöten täynnä (ja lähikadut autoja täynnä) ja kahvilan jonossa vierähti melkein vartti! (Mutta Lasse ehtikin sitten hyvin kirjata itselleen uuden paikan Plazes -sovellukseen.)

Artikkelin avainsanoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.