Melonta… vai uintikurssilla :-)

Oasis
Jo muutamana kesänä olemme ajatelleet, että “kokeiltuamme” purjehtimista ja myös liikkumista Espoon saaristossa pienellä moottoriveneellä, niin voisi myös ainakin kokeilla melomista.
Tänä kesänä sitten menimme melontakurssille – ja tätä kirjoitettaessa on takana 2 kurssi-iltaa – ja (Pirkon osalta) 2 uintikertaa. Pitäähän sitä harjoitella takaisin kajakkiin pääsyä, jos sieltä putoaa … toinen kaatuminen olikin sitten jo ihan suunniteltu harjoitus. Mutta näihin kahteen iltaan on jo mahtunut myös leppoisaa melontaa Laajalahdella ja jos sää sallii, niin tänä iltana sitten jo merellä. Ja merivesi on ainakin Laajalahdella jo tosi lämmintä!

Päivitys vielä kolmannen kurssi-illan jälkeen: yllätys, kolmas melontailta meni uimatta! Ulos merelle 7-8 m/s tuulessa suunnattaessa aallot tosin roiskivat hiukan märäksi, mutta kajakit pysyivät pystyssä ja jaksoimme meloa Espoon Korkeasaareen harjoittelemaan luonnonrantaan rantautumista ja siitä lähtöä.

Netistä muuten löytyy selkeän tuntuinen melontaopas.

Artikkelin avainsanoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.