Dressingwell ja RealSimple

BasicsTänä syksynä olen melkein toiminut “oikeaoppisesti” siten, että ennen kun paneudun kovinkaan vakavasti kaupoissa oleviin syysvaatteisiin, niin olen käynyt läpi nykyistä vaatevarastoani, hankkiutunut eroon sellaisista, joita en vaan enää tule käyttäneeksi, muokannut jotain vaatteita (esimerkiksi lyhentänyt pitkän takin polvipituiseksi) – ja miettinyt siinä samalla, että mitä ehkä oikeasti (?) tarvitsisin uutta.
Tässä yhteydessä voisin mainostaa muutamaa nettisaittia, joiden uutiskirjeiden lukijaksi olen jossain vaiheessa ilmoittautunut – ja jotka minusta ovat, amerikkalaisuudestaan huolimatta, ihan lähes hyödyllisiä.

Toinen näistä on Dressingwell.com, jonka löysin löydettyäni ensin ko. sivujen takana olevan konsultin kirjan joskus matkoilla kirjakauppoja kolutessani. Ja toinen Real Simple, jonka taas löysin löydettyäni ensin Real Simple -lehden joltain lentokentältä lukemista etsiessäni. Edellinen paneutuu nimensä mukaisesti pukeutumiseen, mutta jälkimmäisestä löytää kaikenlaista vaatteista, kosmetiikasta, sisustamisesta, puutarhanhoidosta – eli kaikista tyypillisistä naistenlehtiaiheista, mutta punaisena lankana yksinkertaistaminen.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.