Muotiblogit

Sattumalta – vaiko siksi, että ilmiö on juuri tänä syksynä saavuttanut laajemman julkisuuden tason – parikin viikonloppuna käsiini sattunutta lehteä kirjoittaa muotiblogeista. Siis mistä? Muodista kiinnostuneet nuoret (10-20 vuotiaat tytöt) pitävät netissä blogia, johon laittavat kuvan päivän asustaan ja tiedot mistä sen eri osat on ostettu ja sitten muut kommentoivat asua. Tai kertovat, kuvien kera, että mitä tuli tämänpäiväisellä ostoskierroksella ostettua. Tai keräävät netistä merkkivaatteiden, -kenkien ja -laukkujen kuvia ja listaavat, että jos olisi rahaa, haluaisin ostaa nämä.

Kuukausiliite esitteli esimerkiksi tämän Luxurious-blogin, Anna mm. Muotioikun ja Preciousgirlin. Hyvin tehtyjä, aktiivisia blogeja kaikki. Ja nuorilla tekijöillä kuvankäsittely hallussa, paremmin kuin minulla!

MuotiblogikuvaJa aiheeseen liittyen siis oheisena tyypillinen (?) muotiblogikuva :-)
Vapaan sunnuntain kotiasuna (päivän asu!) tässä Josefssonilta muutama vuosi sitten ostetut ohuet caprit, jotka käyvät paitsi matkoilla luontoretkille, myös kotona oleiluun, H2O:n huppari, jonka ostin ihanan värinsä takia ja siihen sopiva Elloksen toppi.