Rantaraitti Iirislahdessa kaupunginvaltuustossa 10.9.

“Espoon valtuusto velvoitti kaupunginhallituksen muuttamaan päätöstään siten, että rantaraitti linjataan Iirislahdessa yhteistyössä asunto-osakeyhtiö Iirisrannan kanssa. Raitti toteutetaan ilman siltaa ja venesatama säilytetään. Kaupunginhallitus velvoitetaan selvittämään tarvittavat kaavamuutokset ja tarvittavat maanvaihto- ja rasitesopimukset.

Valtuusto hyväksyi yksimielisesti Pia Kauman (kok.) toivomuksen siitä, että jos rantaraitti rakennetaan rantaan, se toteutetaan mahdollisimman vähän nykyisiä luonnonarvoja muuttaen ja mahdollisimman vähän taloyhtiön rauhaa rikkoen.”

Koska uusi päätös vaatii asemakaavan muutoksen, niin nyt jäämme sitten odottamaan uutta kaavaa, siihen liittyviä valituskierroksia, lunastuskysymysten ratkaisemista Espoon ja asuntoyhtiöiden maiden osalta (nyt lienee sovittu, että raitti rakennetaankin asunto-osakeyhtiöiden maalle) ja itse rakentamista – jota emme siis ehkä näe ihan lähivuosina kuitenkaan … edellämainitut stepit kun tulevat viemään aikansa …

Rantaraitti - uusin versio?Oheisena HS:n näkemys valtuuston päätöksestä. Meren ja lähimmän talon väli (kuvassa sanan venesatama alapuolella) on muutama metri … mielenkiintoista.

Artikkelin avainsanoja