S/Y Meriharakan myöhempiä vaiheita

… siis nyt jo hiukan runsas vuosi sen jälkeen kun me luovuimme osuudestamme siitä.

Oheisena veljeni (veneen nykyinen omistaja ja kippari) yhdestä sähköpostista napattu kuvaus siitä, että minkälaista veneen “elämä” tänä kesänä on ollut 🙂

“Viikonloppuna oltiin vielä harjoittelemassa kovan kelin spinnuajoa ja saatiin aikaiseksi kunnon spinnu broach kun muuten tasaisessa 10 m/s tuulessa juuri kääntömerkille tultaessa tuli oikein kunnon puuska 15 m/s ja tuulenpuolen skuutti pääsi löysäksi ja sitten mentiin…. vene täysin kyljelleen (saalingit vedessä) – No onneksi ei kukaan loukkaantunut vaikka J melkein putosi istumalaatikosta ja L ja H roikkuivat keulassa kaidevaijereissa kiinni.”

1 Comment

  • Tätä lukiessa tuli aikalailla kauhuistuttava tunne siitä, että mitähän sitä tulikaan tehdyksi. Pitkän empimisen jälkeen perheemme tuli hankkineeksi pienen purjeveneen. Kansanvene, puinen sellainen, on nyt nostoa vaille talviteloilla ja odottaa uusia aloittelijoita ensi kevääseen Hernesaaren telakalla. Veneen nosto tapahtuu maanantai aamuna ja sen nimi on Lunni.

    t. Anne O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.