Teatteria ja kotiseutumatkailua

The Sound of MusicLauantaina kävimme Svenska Teaternissa katsomassa The Sound of Music -musikaalin. Vaikka tarina olikin tuttu, niin vie se teatterissa intensiivisemmin mukanaan kuin kotisohvalta elokuvaa katsoen. Elokuvaan liittyen muuten – kun näin sen tarinan elokuvana ensimmäisen kerran, luultavasti joskus vuoden 1965 tienoilla, niin elokuvateatterissa järjestettiin myös jonkinlainen arvonta, josta voitin sacher-kakun. Taitaa olla ensimmäinen ja ainoita kertoja kun olen voittanut jotain!

Butiken på Landet
Sunnuntaina tulimme retkeilleeksi hiukan autolla lähiseudulla. Kävimme katsastamassa Butiken på Landet -kaupan Kulloon kartanon mailla. Tämä vaatekauppa Helsingin ja Porvoon välillä on sen verran usein mainittu naistenlehdissä, että uteliaisuus heräsi – mutta Englannin maaseudusta, alppikylistä tai ratsastuksesta innoituksensa saaneet vaatteet eivät sittenkään meitä oikein innostaneet. Kotimatkalla poikkesimme vielä katsastamassa Aurinkolahden rantabulevardin – ihan kuin jossain Välimerellä :-)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja