Blog Action Day – teemana ympäristö

BlogActionDay

Tänään, 15. lokakuuta, “pitäisi” kirjoittaa vuoden 2007 teeman mukaisesti ympäristöasioista.
Mutta ehkä tyydyn viittaamaan seuraavan sukupolven aktiivisuuteen asiassa – siispä vieraile Saksaan muuttaneen ystäväperheen tyttären blogissa.

Yksi mielenkiintoinen asia ympäristöasioihin liittyen on eri yhteyksissä lisääntyneet maininnat siitä, että vaikka televisio-ohjelman (Jim, Maa ilmasta) tekemiseen lentämisen muodossa “kulutettua” ympäristöä on hyvitetty tukemalla jotain ympäristöhanketta tai joidenkin julkisuuden henkilöiden kertomukset siitä, miten “hyvittävät” lentämällä tehtyjä matkojaan maksamalla siitä erityistä ympäristömaksua. Vielä en ole tehnyt sitä (enkä yrittänyt maanitella työnantajaani tekemään sitä) – mutta tällä logiikalla olen kyllä syyskuustakin velkaa yli sata euroa …