Ei ihan vieläkään Intian kuvia …

… lupailin joillekin ainakin, että saamme parin viikon sisällä valikoiman kuvia Pohjois-Intian reissultamme nettiin, mutta parhaiden valinta ja käsittely noin 1000 kuvasta kestää hiukan arvioitua kauemmin. Ainakin jos vapaa-ajasta näinä viikkoina on myös kilpaillut uuden tietokoneen käyttöönotto … ja kesäloman ensimmäisen matkan suunnittelu ja varaaminen. Mutta, kyllä niiden kuvienkin käsittely vielä valmistuu, eli palaa asiaan – jos olit niitä etsimässä!

Joko muuten tiesit mitkä ovat maailman seitsemän uutta ihmettä? Taj Mahal on yksi niistä. Muut onkin sitten vielä näkemättä, paitsi Colosseum.
(Maailman 100 ihmettä -kirjan luettelemista kohteista on sentään nähty 24 jo.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.