Vista ja Photos Screensaver

Kun olin hankkimassa uutta tietokonetta ja tiesin sen myötä joutuvani siirtymään uuteen Vista-käyttöjärjestelmään, niin suhtauduin siihen etukäteen hieman epäilevästi … lähinnä mietin yhteensopivuutta muiden vielä XP:tä käyttämien koneiden kanssa ja käyttämieni ohjelmien toimivuutta Vistassa. En kuitenkaan (naivia ?!) ensimmäiseksi ajatellut sitä, etteikö Vista sinänsä toimisi … no, nyt muutaman viikon kokemuksella alkaa myös kertyä harmillisesti tietoa siitä, että mistä aikaisemmin toimivista asioista joutuu Vistan myötä luopumaan: Photos Screensaver, josta olen pitänyt, estää Vistassa tietokoneen pysymisen Sleep-tilassa – joten sitä ei voi käyttää, jos haluaa öisin tietokoneenkin “vain” nukkuvan. Microsoft tarjoaa “ratkaisuksi” parametrien virittämistä siten, että Sleep -kytkeytyy aina päälle ennen näytönsäästäjää, mikä upea ratkaisu, siinähän ehtii sitten näkemään montakin valokuvaa. Sigh.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

1 Comment

  • Jos tähän keräisi listaa Vistan ongelmista sisältäen myös “yhteensopimattomuusongelmat”, niin aikaisemmin käyttämästäni MyLifeOrganized -ohjelmasta ei löytynyt Vistassa ongelmitta toimivaa versiota. Piti sitten siirtyä takaisin käyttämään Outlookin Tasks -osiota …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.