Ylistys Minneolalle

MinneolaNyt niitä taas saa! Hedelmiähän “pitäisi” syödä. Pienessä perheessämme, jossa ruokakaupassa käydään harvoin (ja jossa toinen on omenille allerginen), niin kelvollisia hedelmävaihtoehtoja ei tunnu olevan liiemmälti. Banaani on ok. Tavalliset mandariinit ovat usein kuivahkoja ja välillä niissä on siemeniä … Samoin appelsiinit, hankalia kuoria ja usein kuivahkoja. Nektariinit, persikat ja aprikoosit olisivat hyviä, mutta ne pilaantuvat turhan nopeasti. Samoin rypäleet. Joten jäljelle jää banaanit, purkkihedelmät, pakastemarjat – ja tähän aikaan vuodesta minneolat – tuo loistava citrushedelmä, helppo kuoria kuin mandariini, ei siemeniä ja aina mehukas! Tervetuloa minneola-kausi!

2 kommenttia

  • Minneolista ei ole kokemusta, mutta jotkut ovat ristiineet minut RVA. Hunajapomeloksi. Pomelokausi on ikävä kyllä ohi, mutta palannee taas joulukuussa.

  • Ylistykseesi voisit vielä lisätä, ettei tarvitse käyttää silmätippoja sillä happamat Minneolit kostuttavat kuivemmatkin silmät!

Comments are closed.