Sammuta valot lauantaina 29.3. klo 20-21!

Earth Hour 2008 (Kuvasta aukeaa tapahtuman nettisivu www.earthour.org – mutta hitaasti – taitaa olla sivulla lauantain ympärillä paljon kävijöitä.)
 

Viime vuonna maaliskuun lopulla ehdotettiin, että sulje tietokoneesi yhdeksi päiväksi. Tänä vuonna maaliskuun lopussa tavoitellaan valojen sammuttamista tunniksi lauantai-iltana. Tätä kampanjaa tukevat monet yhteisöt ja yritykset, mm. Espoon kaupunki ja vaikka Nokia. Harkitse Sinäkin voisitko viettää osan lauantai-iltaa kynttilänvalossa tunnelmoiden, vaikka!  

P.S. (30.3.) Jäi sitten meiltä tämä väliin, kun olimme kylässä lauantai-iltana – ja sinä aikana kotona ajastimella olevat valomme olivat kyllä normaalisti päällä, ei huomattu kytkeä ajastimia pois … Eikä kylässäkään ihan kynttilänvalossa oleiltu, mutta juustofondue, valkoviini ja ystävien seura oli ihan hyvää!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

2 kommenttia

  • Loput 31 miljoona tuntia vuodessa voikin sitten hyvillä mielin kuluttaa sähköä normaalisti. ;) Jostain syystä ei tunnu kauhean tehokkaalta ilmastonmuutoskampanjalta. Mutta onhan se kiva, jos ihmisten tietoisuus lisääntyy. Vaikka eipä ne kynttilätkään ilmastonmuutosneutraaleja taida olla..

    No, ajatus on kaunein! :)

  • Ei näyttänyt hyvältä meidän seudulla. Olimme ainoa talo meidän kadulla jossa ei valot palaneet. Vaikka kuningaskin sammutti lamput Tukholman linnassa.

Comments are closed.