Asicsin tossut sitten löytyivät …

Asics GT-2130WValittelin joku viikko sitten kun Suomesta ei 41-kokoisen jalan omaava nainen tunnu saavan juoksutossuja. Myyjät tarjoavat miesten tossuja ymmärtämättä, että niiden lestit ovat leveämpiä kuin naisten malleissa … ja sisäänostajat ostavat vain pieniä kokoja, kun eivät ymmärrä, että Aasiassa tossuun lätkäisty koko 42,5 ei todellakaan ole täkäläinen koko 42,5. Mutta, onneksi elämme globaalissa maailmassa, jossa netistä löytyy ja posti tuo. Tossut löytyivät sitten saksalaisesta nettikaupasta ja tulivat kotipostiin alle viikossa – ja hinta postikuluineen jäi vielä alle vaikka toissa-aamuisen Hesarin etusivulla olleesta Stadiumin “tarjoushinnasta”. Täytyy laittaa tämä nettiosoite visusti talteen – niin ei tarvitse tehdä jatkossakaan hukkareissuja täkäläisiin urheiluliikkeisiin …