Västäräkki ja muita kevään merkkejä

VästäräkkiKevään ensimmäisen västäräkin näin eilen (22.4.) Nuottaniemen rannalla. Sen jälkeen kun ryhmäni joutui muuttamaan evakkoon Keilaniemestä Valimoon olen valinnut mahdollisuuksien mukaan etätyön yleensä parina päivänä viikossa ja joskus näinä päivinä rytmitän päiväni siten, että aloitan aikaisin, pidän pitemmän tauon keskellä päivää (ja käyn vaikka naapurin rouvan kanssa reippaalla kävelyllä) – ja jatkan sitten taas iltapäivää tarvittaessa hiukan pitempäänkin. Näin siis eilenkin, keväisessä auringonpaisteessa! (Kevään ensimmäisen peipposen näin Iirislahdessa muistaakseni 8.4.). Keväällä 2005 vastaavat havainnot olivat muutaman viikon myöhemmin…

Niitä muita kevään merkkejä – ostin uuden uimapuvun! Tsekkasin kevyesti yhtenä lauantaina keskustan Stokkan ja Sokoksen valikoimat ja totesin ne olemattomiksi – hakukriteereinä minulla oli kokouikkari ja väritoivomuksena vaatimattomasti, että ei ainakaan musta. Eipä tuottanut mitään … netti sitten tuotti – ja valitsemani uikkari tuli Englannista muutamassa päivässä Iirislahteen ja osoittautui olevan ihan ok. Vaikuttaakin siltä, että 180 cm pitkälle ja kengänkoon 40½ omaavalle henkilölle netti alkaa olla entistä varteenotettavampi vaihtoehto … löytyy riittävän pitkiä lahkeita ja vartalon osalta riittävän pitkiä uimapukuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.