UIT – taas kerran

Johkaannuin sitten eilen töiden puolesta Linnanmäelle katsomaan UIT:n tämän kesäistä esitystä Kymmenen sketsiä, jotka muuttivat maailman.
Huomasin ennen esitystä, kun seurueessamme on paljon minua nuorempia, että UIT tai Peacock eivät monellekaan olleet tuttuja asioita – siinä missä se minulle sentään vielä on käsite. Mutta edellisestä kerrasta oli minullakin aikaa – ja mielikuvat viimeisistä näkemistäni esityksistä sellaisia, että en omalla rahalla tämän vuotista esitystä ollut ajatellut mennä katsomaan, mutta päädyin nyt sitten kuitenkin katsomoon.

KrisseVain muutama sketsi ilahdutti – Krisse Salmisen jutustelu diaesityksen lomassa oli Krisse Salmista ja myöskin Krissen tekemä rippikoululeiriläisen elämää kuvaava sketsi oli kiva. Maahanmuuttajanäyttämömiehen jutustelu samoin. Lopuista en sitten paljon puhuisi – paitsi kun olivat niin huonoja, että jäivät siksi mieleen (tosin monista ei saanut puheesta edes selvää). Eiköhän rautakauppavitsit ole jo koluttu riittävän loppuun. Ilkka Kanerva on niin monella tapaa mennyttä aikaa – myös vitsien kohteena. Tai pölyttynyt Austin Powers -hahmo pieruhuumorineen – hanurista tosiaan! Joten, en suosittele, en ainakaan omalla rahalla!