Rethymnonissa

Lomalaiset Kreetalla Kreikassa Milin laaksossa

Kesäloman (Petran kesäloman) aloitusloma Kreetalla on sujunut lämpimissä ilmoissa- hiukan yllättäen ehkä auringossa oleminen tai uiminen ei olekaan useimpina päivinä maittanut muutamaa tuntia enempää lähes 30 asteen kuumuudessa – sen sijaan olemme sitten retkeilleet. Sunnuntaina vuokrasimme auton ja kävimme tutustumassa saaren etelärannikkoon, mm. Matalan hippiluoliin. Tiistaina kävelimme Milin rotkon (n. 3 km) ylhäältä alas, välillä aika hurjaa polkua pitkin (tappiot: yksi valkoinen tennari muuttui kuraan astumisen jäljiltä ruskeaksi). Ja tänään keskiviikkona osallistuimme Aurinkomatkojen maaseuturetkelle: tippukiviluola, oliiviöljytehdas, keramiikkapaja ja Arkadin luostari. Huomenna onkin sitten jo viimeinen lomapäivä täällä Rethymnonissa!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Artikkelin avainsanoja
,