11 kuukautta Global Concept Ownerina Nokialla

Nokia

Sen jälkeen kun viime elokuun alussa aloitin Nokian Financial Services Platform (FSP) -organisaatiossa Global Concept Ownerina kyseinen organisaatio on jo ehtinyt vaihtaa nimensä muotoon Shared Accounting Services (SAS).
(Nokian ylätason organisaatiossa kuulumme Corporate Development Office -toimintoon).

Kesän kynnyksellä SASissa aikaisemmin erillisenä yksikkönään ollut Solutions-ryhmä (ratkaisujen kehitys) päätettiin hajauttaa Services -ryhmiin: General Accounting, Revenue ja Expenditure. Osana tätä muutosta minäkin vaihdoin taas kerran tehtäviä: Expenditure-alueelle kuuluvan ostolaskujen käsittelyprosessin kehittäminen vaihtuu tänään 1.7.  General Accounting -alueelle kuuluvan maksuprosessin kehittämiseen ja nimike Global Concept Ownerista Accounting Process Owneriksi. Maksuliikenteen parissahan työskentelin useita vuosia jo SAP-konsulttina, joten ihan mielenkiintoista paneutua tarkemmin kyseiseen prosessiin Nokialla. Ja taitaa se iän myötä olla jossain määrin vaikeaa välttää esimiestehtäviä, joten tulevana syksynä tullevat Nokian prosessit myös tältä osin tutuiksi …

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: