“Digital 10 Years After – Still Going Strong”.

exdec

Perjantaina juhlitaan Kaapelilla tämän tiimoilta. Työuraani on mahtunut parikin voimakkaan yrityskulttuurin yritystä, Digital Equipment Corporation ja SAP Finland Oy – mutta näistäkin kyllä erityisesti 10 vuotta Digitalilla jäi kyllä aivan erityisesti mieleen, samoin kuin työkaverit noilta vuosilta. Exdecin puitteissa nämä ihmiset ovat edelleen pitäneet yhteyttä vähintään vuosittain ja nyt kuulemma perjantaina “vuosijuhlaan” on tulossa luokkaa 250 ihmistä!

P.S. Nokiaa en vielä arvioi tässä mielessä – elokuun alussa minulla tuli vasta vuosi täyteen Nokialla – aivan liian lyhyt aika arvioida sitä, että miten Nokiaa työpaikkana arvioin vaikka kymmenen vuoden päästä. Mutta ainakin Nokian joukoissakin on tosi monta exdeciä …

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: