Rantaraitilla silta Iirislahdessa 17-23.9.

Aloitettu2 Aloitettu1 Aloitettu3

Espoon Rantamaraton (21.9.) lähestyy ja ponttoonisillan rakentaminen jo aikaisemmin rakennettujen polunpätkien väliin aloitetaan 17.9. (ja silta puretaan 23.9.).

Liikkujan viikko

Rantamaraton osuu Liikkujan viikolle (16-22.9.), joka päättyy Autottomaan päivään 22.9. Omalta osaltamme tämä Liikkujan viikko tuskin muuttaa normaalia liikkumistamme (useimpina viikkoina 4 kertaa lenkkeilyä, pyöräilyä tai kävelyä – ja kohta taas talvikaudella kuntosalilla käyntiä) – ja jos ei ihan muista syistä 22.9. satu etätyöskentelypäiväksi, niin tuskin siitä tulee autotonkaan. Toki autottomia päiviä meillä on useimpina viikonloppuina (ja joskus viikollakin) vähintään yksi – mutta vaikka Helsingissä viikonloppuna käymme kyllä autolla, kun sellainen on olemassa ja useamman tunninkin pysäköinti keskustassa on edullisempi vaihtoehto kuin 2 hengen edestakainen matka seutulipuilla (arvolipuilla n. 13 euroa).

Artikkelin avainsanoja