www.meriharakka.net hukassa yli vuorokauden!

Joskus taloushallintoon liittyvät järjestelmät ja operatiiviset järjestelmät näyttävät olevan todella saumattomasti liitettyjä toisiinsa. Emme olleet maksaneet verkkotunnusmaksua (14,40 euroa per vuosi) 13.10. alkaen ja 13.10. aamulla verkkotunnus sitten lakkasi osoittamasta sivuillemme!
Verkkotunnusmaksu oli jäänyt maksamatta, kun emme olleet siitä saaneet minkäänlaista laskua palvelun toimittajalta (Woima) – eli toimittajan laskutuksessa oli tältä osin jotain pientä häikkää. Toisaalta positiiviselle puolelle voisi todeta, että kun asian tiimoilta toimittajaa lähestyimme, niin ensimmäiset keskustelut aiheesta onnistuivat jo maanantai-iltana ja tilanne korjaantui sitten tiistai-aamuna. Eli palveluntarjoajan väittämä nopeasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta osoittautui nyt(kin) ihan todeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.