Markkinointi, hinnoittelu ja laatu

AntonelleUnikkoHanwag

Olen onnistuneesti Huuto.net -sivustoa käyttäen myynyt jo useamman vuoden ajan vaatteita, DVD-levyjä ja joskus muitakin tavaroita, jotka syystä tai toisesta haluan laittaa kiertoon. Ja yllättävän hyvin tavarat tapaavat löytää ostajansa – ehkä 10% tarjoamistani tavaroista ei lopultakaan sitten ole mennyt kaupaksi. Onnistuneen kaupanteon edellytykset tällä kauppapaikalla ovat samat kuin muuallakin: Markkinoinnin tueksi olen kerännyt postituslistalle kaikki henkilöt, jotka ovat joskus minulta jotain ostaneet – ovathan ne vaatteiden osalta siis kokoisiani. Tarjottavan tavaran laadun on oltava kohdallaan, merkkituotteilla on myös jälkimarkkinansa! – ja tavara on parasta tarjota silloin kun on sen sesonki, esimerkiksi kesävaatteet kannattaa tarjota vasta keväällä, vaikka niille karsintaa tekisikin alkusyksyllä.

P.S. Ylläolevat Marimekon lakanat, Antonellen pusero ja Hanwagin vaelluskengät ovat jo löytäneet uudet omistajansa – Romaniaan sijoittuva raju DVD-elokuva 4 kuukautta, 3 viikkoa, 2 päivää odottaa vielä omistajaansa, jos vaikka olisit kiinnostunut!

1 Comment

  • Jos lakanat ei oo menny kaupaksi, mä olisin super kiinnostunut :D

Comments are closed.