Myöhästynyt teatterissa käynti

Olemme olleet espoolaisia vuodesta 70-luvun puolivälistä alkaen ja vasta eilen kävimme ensimmäisen kerran Espoon kaupunginteatterissa (joka sekin on sentään ollut olemassa jo 80-luvun lopulta alkaen) – ja me sentään käymme ainakin kerran pari vuodessa teatterissa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan … tai jotenkin.

Oiva LohtanderKävimme katsomassa Mika Waltarin Myöhästynyt hääyö, joka on kirjoitettu 1948 – ja itse asiassa kyllä teksti tuntui jo hiukan pölyttyneeltä ja kliseiseltä. Näyttelijöiden (Miia Nuutila, Jukka Rasila, Pirkko Mannola ja Oiva Lohtander) suoritukset olivat kyllä ihan kiitettäviä.

Ja onhan teoriassa teatteri kävelymatkan (vaikka hiukan pitemmänkin, 40..45 minuuttia suuntaansa) päässä kotoa ihan hyvä idea – voihan olla, että käymme siellä toistekin, jos ohjelmistossa sattuisi olemaan jotain hiukan tuoreempaa jossain vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.