Taiteen takia kannattaakin kärsiä?

Olen yrittänyt saada lippuja Kaupunginteatterin Kiviä taskussa -esitykseen, kun niin ystävät reaalimaailmassa kuin Facebook -yhteisössä ovat sitä kehuneet, mutta aikaisemmat yritykseni saada lippuja olisivat tuottaneet korkeintaan 1 lipun. Perjantaina soitin Kaupunginteatteriin kysyäkseni, että koska seuraava erä niitä on tulossa myyntiin – olisin merkinnyt päivämäärän kalenteriini, mutta he suosittelivat, että yrittäisin Lippupalvelusta sunnuntaina, silloin tulevat myyntiin 14.2. esityksen varatut mutta lunastamattomat liput. Tarkistin sitten Lippupalvelun aukioloajat ja laitoin kellon soimaan (sunnuntai-aamuna!) klo 7 – ja sain liput! Iltapäivällä aamuherätykseen liittyvää kärsimystä lisäsi vielä hieman tieto, että lippuja näytti vieläkin olevan tarjolla – sigh.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: