Icebug -tossut – suosittelen!

Icebug

Kun alkoi näyttää siltä, että talvikelit tulivat Etelä-Suomeenkin jäädäkseen, niin päätin investoida uusiin, nastoitettuihin, talvilenkkareihin. Ja pienimuotoisen nettitutkimuksen perusteella (ja tossujen silmääni miellyttäneen ulkonäön takia!) tilasin itselleni Icebug Gryllo-L tossut. Nyt on takana pari ensimmäistä lenkkiä näillä tossuilla ja hyviltä tuntuvat, niin jalassa kuin pitävyydeltään. Voin suositella!
(Parina aikaisempana talvena olen käyttänyt tossujen päälle kiinnitettäviä irrallisia liukuesteviritelmiä, mutta niiden virittämiseen meni aina lähtiessä hetki. Tosin eipä niidenkään pitävyydessä mitään vikaa ollut – ja Lasse juoksee edelleen. Jos joku tarvitsee irralliset, myös juoksemiseen sopivat liukuesteet, niin voin myydä edullisesti, jäi Icebug -innostuksen jäljiltä yksi avaamaton paketti näitä (malli Apa).)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: