Hiihtämässä ensimmäisen kerran kahteen vuoteen

Olemme laiskoja lähtemään hiihtämään muuten kuin silloin, kun se onnistuu kotiovelta – ja rannalla kun asumme, niin se onnistuu kotiovelta oikeastaan vain kun voi hiihtää meren jäällä. Tänään tuo sitten onnistui, ensimmäisen kerran tänä talvena ja ensimmäisen kerran kahteen vuoteen! Tuli sitten hiihdettyä 8 km tässä “lähivesillä”.

Artikkelin avainsanoja

5 kommenttia

  • Heips, et ole tainnut periä hiihtoinnostusta isältäsi kuten minä. Minun tämän kauden hiihtoihin saa laittaa Sinun 8km:n hiihtoon pari “nollaa” lisää

  • Kuinka tarkka tuo 8 km on? Minun Sport Trackerini antaa vakiohiihtolenkkini pituudeksi 14 – 18 km päivästä riippuen.

  • Tämä hiihtäminenhän nyt generoi kommentteja:-)

    Eerolle – joo, kieltämättä hiihtäminen on jäänyt vähemmälle, vaikka isän vielä hankkimat Karhun Multigradet ovatkin ihan käyttökelpoiset (monot ja siteet olen sentään kerran uusinut). Ja Lasse hiihtää ihan perintösuksilla ja -sauvoilla 🙂 Mutta toisaalta käyn kyllä lenkillä yleensä 2 kertaa viikossa, että olen sitten “perinyt” sitä.

    Jaakolle – minusta tuo minun Sportstrackerini E90:lla on kyllä antanut samoista reiteistä hyvinkin tarkkaan samoja tuloksia (ja samoja, mitä vaikka pyörän kilometrimittari tai Lassen Forerunner on antanut) eli veikkaisin sen olevan aika oikein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.