Hiihtämässä ensimmäisen kerran kahteen vuoteen

Olemme laiskoja lähtemään hiihtämään muuten kuin silloin, kun se onnistuu kotiovelta – ja rannalla kun asumme, niin se onnistuu kotiovelta oikeastaan vain kun voi hiihtää meren jäällä. Tänään tuo sitten onnistui, ensimmäisen kerran tänä talvena ja ensimmäisen kerran kahteen vuoteen! Tuli sitten hiihdettyä 8 km tässä “lähivesillä”.

Artikkelin avainsanoja

5 kommenttia

  • Heips, et ole tainnut periä hiihtoinnostusta isältäsi kuten minä. Minun tämän kauden hiihtoihin saa laittaa Sinun 8km:n hiihtoon pari “nollaa” lisää

  • Niin ton edellisen kommentin kirjoittu veljesi Eero

  • Kuinka tarkka tuo 8 km on? Minun Sport Trackerini antaa vakiohiihtolenkkini pituudeksi 14 – 18 km päivästä riippuen.

  • Tämä hiihtäminenhän nyt generoi kommentteja:-)

    Eerolle – joo, kieltämättä hiihtäminen on jäänyt vähemmälle, vaikka isän vielä hankkimat Karhun Multigradet ovatkin ihan käyttökelpoiset (monot ja siteet olen sentään kerran uusinut). Ja Lasse hiihtää ihan perintösuksilla ja -sauvoilla 🙂 Mutta toisaalta käyn kyllä lenkillä yleensä 2 kertaa viikossa, että olen sitten “perinyt” sitä.

    Jaakolle – minusta tuo minun Sportstrackerini E90:lla on kyllä antanut samoista reiteistä hyvinkin tarkkaan samoja tuloksia (ja samoja, mitä vaikka pyörän kilometrimittari tai Lassen Forerunner on antanut) eli veikkaisin sen olevan aika oikein.

  • Myös eilen lauantaina kävimme muuten hiihtämässä!

Comments are closed.