Keilaniemessä

HS:ssa oli pieni juttu Nokian pääkonttorista Keilaniemestä ehkä Suomen kansainvälisimpänä työpaikkana. Noin vuoden tauon jälkeen minäkin olen taas takaisin Keilaniemessä – meneillään oleviin projekteihin liittyen toistaiseksi, epävirallisesti ja fleksipaikoilla, mutta kuitenkin! 2×20 minuuttia pois työmatkasta Valimoon verrattuna, jess!
Tuota kansainvälisyyttä ei enää ihan päivittäin tule havainnoitua, mutta kieltämättä, nykytehtäviäni lähellä olevassa ryhmässä Keilaniemessä on muutama kiinalainen, venäläinen, kanadalainen, englantilainen, hollantilainen – ja taitaa olla 4 suomalaistakin, vähemmistönä. Ja esimerkiksi kuluneen viikon palavereissa käsiteltiin asioita liittyen mm. Kiinaan, Taiwaniin, Indonesiaan, Italiaan, Slovakiaan, Tsekkiin, Unkariin, Turkkiin ja Venezuelaan.

P.S. Ainakin vielä torstaina Keilaniemessä oli jälkiruuan kanssa tarjolla kermavaahtoa – vaikka mediassa joitakin viikkoja sitten väitettiin, että säästötoimenpiteenä se olisi karsittu pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.